La capatul drumului catre tine...ma vei gasi pe mine !

Bine ati venit !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit !

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte

» Jurnal thats_life ( eddy)
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Lun Dec 15, 2014 1:35 am Scris de thats_life

» Suntem in aceeasi barca !
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Vin Dec 12, 2014 7:03 pm Scris de thats_life

» Despre Biblie !
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Mar Dec 02, 2014 11:55 am Scris de thats_life

» Omul in afara trupului
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Lun Aug 11, 2014 11:47 am Scris de thats_life

» Egoismul !
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Lun Iun 30, 2014 9:13 am Scris de thats_life

» BINELE SI RAUL SUNT EVALUATE DE ACTIUNILE INDIVIDULUI FATA DE SOCIETATE
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Sam Apr 12, 2014 11:20 am Scris de thats_life

» Despre iubire !
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Mar Feb 25, 2014 10:36 pm Scris de thats_life

» O singura inima,o singura minte.
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Mar Feb 04, 2014 8:08 pm Scris de thats_life

» Echilibru : Lumea materiala- Lumea spirituala
Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Icon_minitime1Lun Ian 20, 2014 7:43 pm Scris de thats_life

Parteneri

forum gratuit

Conectare

Mi-am uitat parola

3 participanți

Jurnal thats_life ( eddy)

thats_life
    thats_life
    Admin
    Admin

Puncte : 784
    Reputatie : 18
    Data de inscriere : 12/07/2012
    Localizare : Daca ma cauti..ma vei gasi in inima ta !

Jurnal thats_life ( eddy) - Pagina 5 Empty Re: Jurnal thats_life ( eddy)

Mesaj Scris de thats_life Vin Mai 23, 2014 10:07 am

Privilegiul de a vedea inaintea altora se plateste scump pe pamint
    thats_life
    thats_life
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de thats_life Joi Aug 07, 2014 10:36 pm

Experienta mea  :  

o stare de agitatie la inceput si o lupta de linistire a mintii pe care la inceput nu o puteam controla . Dupa un timp mi-am dat seama ca nu lupta imi putea face mintea sa taca ci doar atentia la forfota gandurilor. Atentia indreptata catre ceea ce mintea gandea o facea incet incet sa taca . Focusandu`ma pe un singur gand de calm si liniste si pace interioara am `cazut` intr`un ocean de imagini ce nu le prea pot descrie cu exactitate. 
    Fel si fel de lumini,cu forme interesante ,o calatorie in viteza ,in spatii nevazute vreodata de ochiul meu .

Fiind in pozitia lotusului la un moment dat ma puteam privi de undeva de deasupra crestetului capului de la o inaltime oarecare ,ca si cum as fi fost un altul cel de deasupra si un altul cel care statea in pozitia lotusului meditand.
    Insa cel de jos care medita il vedeam ca avea o intaltime mult mai mare decat cea normala a trupului meu poate de 2-3 ori mai mare ; aceasta imagine era insotita de senzatia de suspendare si de plutire in inaltimi . 

La un moment dat din oceanul de imagini am intrat intr`o zona intunecoasa unde nu se putea distinge aproape nimic .Am vazut totusi o umbra care a trecut pe langa mine si parca i-am si simtit vibratia ,ceva ca un suflu care m-a atins in momentul in care a trecut pe langa mine acesta provcandu`mi un fior .

In acest moment simteam ceva ca o raceala sau ca o transpiratie rece daca pot spune asa pentru a descrie mai exact senzatia si ca sa fac o paranteza pentru ca mi-am adus aminte , pana sa ajung in acest moment, mijlocul fruntii la un moment dat era ca un punct de foc cu senzatie de arsura .

Si revenind la momentul cand umbra a trecut pe langa mine ,am inceput sa ma simt foarte dilatat ca si volum ,nu stiu daca este cel mai bun cuvant; ceea ce se numeste corp acum parca era ca o mare bula inconjurata de anumite vibratii pe care le percepeam ca un abur care ma inconjoara .
     In acest moment am avut tendinta de a ma deplasa inainte simtind cum corpul imi ramane efectiv in urma in pozitia lotusului in care ma aflam. Senzatia de `iesire din corp`(?) era incredibil de clara simtind efectiv cum o dublura a corpului in forma unei energii iese efectiv din mine ca un abur care iese din ceva ... 

Nu pot spune deloc ca am avut o teama ,nu m-a incercat acest sentiment . Am revenit incet inapoi la realitate .  Cam asta am simtit si experimentat eu acum cateva zile in urma. 
    thats_life
    thats_life
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de thats_life Lun Sept 29, 2014 10:32 am

Succesul eforturilor noastre spirituale depinde de puritatea
    dorinţelor noastre. Lumina spirituală curge doar prin acele părţi din
    sufletele noastre care au fost curăţate de egoism
    thats_life
    thats_life
    Admin
    Admin

Mesaj Scris de thats_life Lun Dec 15, 2014 1:35 am

Osea 4.6 Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta.

Descoperirea stiintei ascunse in multimea mare este conditie primordiala si obligatorie.

Pentru a intelege Dumnezeirea ,ar trebui sa stim intreaga structura a creatiei; cum toate Lumile sunt construite(lumea noastra si cele spirituale) , legile lor de functionare, cum influenteaza ele  sufletele si invers cum influenteaza sufletele Lumile, cum Dumnezeu Creatorul guverneaza intregul Univers si cum fiintele create influenteaza Providenta Sa . 

Studierea sau scopul studierii intelepciunii divine este de a simti Lumile Spirituale su scopul Universului in adevarata lor masura; de a experimenta senzatiile dincolode puterea nasterii si a mortii, dea transcende Timpul, de a atinge intr`o singura incarnare (sau intr`una din ele ) o asemenea stare incat Omul poate trai in toate Lumile in acelasi timp complet unit cu Forta Suprema, in intelegerea Totala a Creatorului.

De a atinge(obtine) scopul existentei Omului in aceasta Lume si toate acestea cand el este inca traind in aceasta Lume. 

Toate aceste vor fi cum te vad si cum ma vezi . Nu sunt teorii . 

Vino si vezi cu ochii tai ! Experimenteaza ! 

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 12:26 pm