Cei care fără a ne cunoaşte îndestul gândesc rău despre noi, nu pe noi ne atacă, ci închipuirea minţii lor.
Postat 08 February 2011 - 07:24 PM
thats_life a scris:`Cei care au gasit sursa iubirii in ei insisi nu mai au nevoie sa fie iubiti; in ciuda acestui fapt, vor fi iubiti. Ei vor iubi pur si simplu pentru ca au prea multa iubire, la fel ca un nor care vrea sa-si reverse ploaia, ca o floare care vrea sa-si imprastie parfumul, fara dorinta de a primi ceva in schimb.
Rasplata iubirii este iubirea insasi si nu faptul de a primi iubire. Acesta este unul din misterele vietii: atunci cind o persoana este rasplatita prin insasi iubirea pe care o raspindeste in jurul ei, multi oameni o vor iubi; fiind in contact cu ea, toate aceste fiinte vor gasi treptat-treptat sursa iubirii in interiorul lor. Ele pot fi in legatura cu o fiinta care isi raspindeste iubirea fara sa ceara nimic in schimb. Si cu cit aceasta fiinta impartaseste si raspindeste mai mult iubirea sa, cu atit iubirea este mai mare.`
in ce ai postat mai sus edule..cred ca e raspunsul la..libertate..iluminare..si tot ce fiinta noastra tot cauta prin diverse cai..eu o vad asa iluminarea,adevarul..e cea mai pura cale si da recunosc,cea mai greu de atins...a iubi dezinteresat si totusi adanc implicat in tot ce pulseaza viata, inseamna a te reintegra in sfarsit in originea a ceea ce am fost..o contaminare care ar face ochii "orbilor"sa vada si urechile "surzilor" sa auda..nu mai cred prea tare in cautari informationale care,da.. aduc un bagaj in plus..a fost o vreme cand devoram...acum..mult mai putin,a ramas ce-i drept placerea lecturii...dar treptat,treptat s-a insinuat in mine un fel de"pace",realizand..ca trebuie sa-mi las fiinta sa experimenteze....sa fac mintea sa taca...undeva in mine..a fost mereu idea asta fixa,a..iubirii..a tot si a toate..fara partinire,nu am crezut niciodata in..ierarhii...alesi..toti avem dreptul in aceeasi masura la...iubire!deci..nu pot vedea ca tinta pt libertatea mea decat iubirea..Isus si alti mari profeti..emanau iubire...din iubire izvora tot acel magnetism..intelepciunea,puterea...restul sunt mistificari palide,suferinde si alimentatoare de Ego...As putea vb mult..cu placere despre asta...pt ca simt in ce ma priveste..ca doar pe aceasta falie mai pot reactiona..simt o schimbare in mine..de ceva vreme..destul demult..stare,schimbare care imi face bine..inainte eram o..razboinica..acum..cred ca sunt..doar...
Postat 10 February 2011 - 07:47 PM (fantasmina)
BOREALADY a scris:atat de..frumos..de..crancen de statornic in cautarea ta...te admir...ai fost mereu asa..leal..un Alchimist..cauti peste tot ca sa te reintorci in tine..si apoi de la capat..tu esti unul dintre cei care pun in miscare lucruri..stari..voi fii cu tine mereu..chiar de daca nu am mai nicidata timp sa postez..viata mea are timpii sai ...un servici cu responsabilitate maxima care-mi devoreaza timpul si energia,dar care nu-mi stinge ..cautarea..caile sunt diferite..scopul e comun....love you..you are the best..
Lun Dec 15, 2014 1:35 am Scris de thats_life
» Suntem in aceeasi barca !
Vin Dec 12, 2014 7:03 pm Scris de thats_life
» Despre Biblie !
Mar Dec 02, 2014 11:55 am Scris de thats_life
» Omul in afara trupului
Lun Aug 11, 2014 11:47 am Scris de thats_life
» Egoismul !
Lun Iun 30, 2014 9:13 am Scris de thats_life
» BINELE SI RAUL SUNT EVALUATE DE ACTIUNILE INDIVIDULUI FATA DE SOCIETATE
Sam Apr 12, 2014 11:20 am Scris de thats_life
» Despre iubire !